Cargando...

Programa

Descarregar programa

El barranc de Gabasa és un dels llocs més bells i desconeguts de la comarca de la Llitera, constituint un paratge amb un microclima propi i una fauna i flora considerables.

Excursión Barranco de Gabasa y Clot D’ull

Vols fer una parada en el camí? ¿Aturar, agafar aire, mirar al teu voltant i fer-lo més humà? Et proposem un pla relaxat en un entorn rural amb encant en el qual conèixer gent amb les teves mateixes inquietuds, amb ganes de fer alguna cosa per construir ponts i no fronteres, adaptat a totes les edats. Uns dies que esperem deixin empremta en cada un de nosaltres. Uns dies per ser feliç i fer feliços els altres.

Qui vindran? Des de nens fins a jubilats perquè aquí hi cabem tots!

Quan és l’arribada? Tranquil, no t’atabalis amb l’hora … Havíem dit que sense presses, no? L’arribada el dissabte 28 d’abril està oberta des de les 16 hores fins a les 19 hores aproximadament. Hi haurà sorpreses, comitè de benvinguda d’allò més divertit, temps per obrir la maleta i conèixer-nos una mica.

Hi haurà programes separats per a nens i adults? La idea és que tothom pugui participar en tot, encara que hi ha moments en què els més petits i els joves comptaran amb el seu propi espai per aprendre i gaudir.

Vinc sol… Quina vergonya! Per res! Et trobaràs amb més d’un en la teva mateixa situació. L’important és que tinguis ganes de conèixer gent amb inquietuds i ganes de canviar el món. La resta … surt sol!

Serà molt car! Hem tractat de buscar un lloc que reuneixi totes les condicions: bo, bonic i a bon preu. Inclou allotjament amb pensió completa i les activitats no suposaran cap cost extra.

RECORREGUT TEMÀTIC

Dia 28 Junts Moments per trencar el gel i conèixer-nos millor.

Dia 29 Construint la fraternitat Activitats per compartir i posar en pràctica el “tu abans que jo”.

Dia 30 Podem transformar el món Descobrirem formes per canviar-lo.

Dia 1 Un altre món és possible! Amb l’alegria i vivències acumulades conclourem la nostra experiència. Comiat després del dinar.

Descarregar programa