Cargando...

Què són les Mariàpolis?

 

Les Mariàpolis –Etimològicament “ciutat de Maria”- són convivències per a totes les edats que organitza el Moviment dels Focolars arreu del món on, a través d’excursions, tallers, xerrades, experiències, moments artístics, d’interioritat i jocs, es crea un espai de diàleg i fraternitat.

Es realitzen tots els anys en nombrosos països del món i el seu fonament és la “regla d’or” que convida els altres a fer el que voldríem que ens fessin.

Compten amb un programa molt variat i adaptat a les edats dels participants que van des dels més petits, als joves i grans.

Un programa variat i atractiu

Una ocasió per aprendre a dialogar

El contacte amb la natura és una constant en aquest tipus de convivències. Hi ha moments de sala en què s’aprofundeix en diferents temàtiques, totes enfocades a la construcció d’un món més unit, just i fratern, on no hi hagi barreres de raça, religió o condició.

Mariápolis Peralta de la Sal 28 abril-1 maig 2018

Aquest any s’ha optat per fer Mariàpolis més locals per facilitar la participació i el desplaçament. Així doncs la Mariàpolis de Peralta de la Sal està especialment pensada per a Aragó, Catalunya i Balears, encara que està totalment oberta a tothom.

La idea és que siguin uns dies de convivència senzills, per relaxar-nos, fer “família” i reflexionar junts al voltant d’una pregunta molt boja … UN ALTRE MÓN ÉS POSSIBLE? Podem fer-lo més fratern, més sensible a les necessitats dels altres, més solidari i sostenible?

JUNTS! Sí, junts, a través de jocs, música, moments de recolliment i tallers volem descobrir com fer-ho possible.

T’hi apuntes?